Τι αποκαλύπτει ο γνωστός επιχειρηματίας από την Μύκονο για την ομηρία που βίωσε μέσα στο σπίτι του

0

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι περιγράφει ο γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου.

Προσπαθούσα να βρω λύσεις για να επιζήσω. Κρατούσαν μαχαίρια, πιστόλια, ρόπαλα γκλομπ τα πάντα” λέει ο επιχειρηματίας μιλώντας στο Mega

Οι κακοποιοί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έκοψαν τα κάγκελα του ισόγειου διαμερίσματος και εισέβαλαν στην πολυκατοικία. Τρεις ημέρες μετά επέστρεψαν και μπήκαν στο σπίτι του επιχειρηματία από την Μύκονο βασανίζοντας τον για τρεις ολόκληρες ώρες αρπάζοντας ότι πολύτιμο υπήρχε μέσα στο διαμέρισμα.

“Ενώ βρισκόμουν στο σπίτι και κοιμόμουν μπήκαν με βαριοπούλα μέσα 3 άτομα και ψάξανε όλο το σπίτι και πήραν ότι βρήκαν, τα πάντα” σημειώνει ο ίδιος.

Το σπίτι του επιχειρηματία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Σπασμένη πόρτα και αντικείμενα πεταμένα στο πάτωμα. Οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του ενώ για αρκετή ώρα έμπαιναν και έβγαιναν από το σπίτι μεταφέροντας τα κλοπιμαία στο όχημα τους.

Σε βίντεο από κάμερες ασφάλειας της περιοχής έχει καταγραφεί ο ένας από τους τρεις δράστες να κουβαλά μια τηλεόραση.

Μάλιστα τη στιγμή που διαπιστώνει πως δεν χωρά μέσα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία ανενόχλητος περπατά με την τηλεόραση στη μέση του δρόμου μέχρι να φτάσει στο όχημα της συμμορίας.

Ο ένας από τους τρεις δράστες διέφυγε από την περιοχή με το όχημα του επιχειρηματία. Λίγο αργότερα το θύμα κατάφερε να λυθεί μόνο του και να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση.

 

 

 

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα