Τοποθέτηση Ν. Μανιού στη Συνέντευξη Τύπου των υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

0
O υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Μανιός μίλησε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου όπου διοργανώθηκε από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου και την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Νίκος Μανιός αναφέρθηκε στην απογύμνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας που ξεκίνησε πριν την κρίση, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τόσο το θεσμό του επικουρικού γιατρού που έγινε πολύ πριν από τα μνημόνια, για να μην προσλαμβάνονται μόνιμοι γιατροί όσο και τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. 

Οι προτάσεις της ΝΔ είναι να μπουν ιδιώτες σε δημόσια νοσοκομεία, φέρνοντας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας όπου θα δουλεύουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι γιατροί του δημοσίου για αυτούς, παίρνοντας έτσι οι ιδιώτες τη μερίδα του λέοντος. Αυτό είναι το επενδυτικό πρόγραμμα της ΝΔ.
Για θέματα πρόνοιας, που είναι το σημείο τριβής των δύο πολιτικών αντιλήψεων, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ή θα πάμε στον νεοφιλελευθερισμό που αδιαφορεί για την ποιότητα της ζωής και της υγείας των ανθρώπων ή θα πάμε σε ένα κοινωνικό σύστημα όπου η αξιοπρέπεια των πολιτών είναι υποχρεωτικό καθήκον για την πολιτική εξουσία.

Ο σύνδεσμος της συνέντευξης: https://www.facebook.com/gina.paros/videos/2317081751715265/?hc_ref=ARTYJ8QSpCAenvkTFgOh_vzwfPMJ1GNYlX6P68SH4JfAlxao5x-BqASuqcHnt0h2-yw

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα