Τώνια Μοροπούλου: Γιατί αποφάσισα να κατέβω στις εθνικές εκλογές με τη ΝΔ

0

Η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ίσως να μην εξέπληττε αν δεν ήταν μεταξύ τους και η κ.Τώνια Μοροπούλου.

Η «φωνή του Πολυτεχνείου», μέλος της συντονιστικής επιτροπής εκείνες τις ιστορικές για την Ελλάδα στιγμές, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρόεδρος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, είναι μια εξαιρετική επιστήμονας που αποφάσισε να συστρατευθεί με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου.

Το γιατί μας εξηγεί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και τους 105,4.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΤΩΝΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ

ΤΩΝΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΔΗ ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ίσως να μην εξέπληττε αν δεν ήταν μεταξύ τους και η κ.Τώνια Μοροπούλου. Η «φωνή του Πολυτεχνείου», μέλος της συντονιστικής επιτροπής εκείνες τις ιστορικές για την Ελλάδα στιγμές, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρόεδρος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, είναι μια εξαιρετική επιστήμονας που αποφάσισε να συστρατευθεί με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το γιατί μας εξηγεί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και τους 105,4.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 11. Juni 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα