Υδατοδρόμια: το Νότιο Αιγαίο μετατρέπεται σε Μαλδίβες της Ευρώπης

0

Ένα βήμα πριν από τις προσθαλασσώσεις φαίνεται πως βρίσκεται η χώρα, με το νότιο Αιγαίο να «στρώνει τα κόκκινα χαλιά» για την υποδοχή των υδροπλάνων.

Οι δύο μεγάλες εταιρείες του χώρου των υδροπλάνων, Hellenic Seaplanes και Ελληνικά Υδατοδρόμια, ένωσαν τις δυνάμεις τους και άνοιξαν την αυλαία στο νότιο Αιγαίο με την υπογραφή σύμβασης για την έναρξη των διαδικασιών δημιουργίας 20 υδατοδρομίων στην περιοχή.

Ο κ.Τάσος Γκόβας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “Ελληνικά Υδατοδρόμια” στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105.4 στο Κόκκινο μιλά για τη δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου υδατοδρομίων στη χώρα μας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΒΑΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ"Ένα βήμα πριν από τις προσθαλασσώσεις φαίνεται πως βρίσκεται η χώρα, με το νότιο Αιγαίο να «στρώνει τα κόκκινα χαλιά» για την υποδοχή των υδροπλάνων. Οι δύο μεγάλες εταιρείες του χώρου των υδροπλάνων, Hellenic Seaplanes και Ελληνικά Υδατοδρόμια, ένωσαν τις δυνάμεις τους και άνοιξαν την αυλαία στο νότιο Αιγαίο με την υπογραφή σύμβασης για την έναρξη των διαδικασιών δημιουργίας 20 υδατοδρομίων στην περιοχή. Ο κ.Τάσος Γκόβας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας "Ελληνικά Υδατοδρόμια" στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105.4 στο Κόκκινο.

Gepostet von Lampros Demertzis am Donnerstag, 12. September 2019

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΒΑΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ”

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα