«Φεστιβάλ ΑΝΩ 2019» : για 3η χρονιά 19 – 25 Αυγούστου στη Σύρο

0 21

Μετά από δυο επιτυχημένες διοργανώσεις, το Φεστιβάλ ΑΝΩ προετοιμάζει το στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του για την επόμενη τριετία από διαφορετικό και αναμφίβολα, πλεονεκτικότερο σημείο εκκίνησης.

Με δεκάδες αναφορές, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε έντυπα, ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης, το Φεστιβάλ έχει κερδίσει – σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα – έναν αξιοζήλευτο βαθμό αναγνωρισιμότητας εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του φεστιβάλ κ. Χάρης Βεκρής,  μιλά για το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου « ΑΝΩ 2019» στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΧΑΡΗΣ ΒΕΚΡΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΩ

ΧΑΡΗΣ ΒΕΚΡΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΩΜετά από δυο επιτυχημένες διοργανώσεις, το Φεστιβάλ ΑΝΩ προετοιμάζει το στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του για την επόμενη τριετία από διαφορετικό και αναμφίβολα, πλεονεκτικότερο σημείο εκκίνησης. Με δεκάδες αναφορές, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε έντυπα, ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης, το Φεστιβάλ έχει κερδίσει – σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα – έναν αξιοζήλευτο βαθμό αναγνωρισιμότητας εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. Ο εκτελεστικός διευθυντής του φεστιβάλ κ. Χάρης Βεκρής, μιλά για το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ 2019» στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 10. Juli 2019

You might also like More from author

Comments

Loading...