Φ. Ζαννετίδης : Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίπλα στους νέους αγρότες και παραγωγούς

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Νάξο το 26 Πανελλήνιο Συνέδριο των νέων αγροτών με την συμμετοχή νέων απ’ όλη την Ελλάδα. Διοργανωτές και σύνεδροι έμειναν ικανοποιημένοι από όσα αναδείχθηκαν στο συνέδριο και έδωσαν υπόσχεση για το 27ο συνέδριο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, ανέφερε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ότι η συμμετοχή των νέων αγροτών ήταν μειωμένη. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς για τα προβλήματα και τις επιδιώξεις τους και τόνισε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να προβάλει, να αναδεικνύει αλλά και να προωθεί τα προϊόντα τους στις αγορές αλλά και να δίνει ταυτότητα και πιστοποίηση στα προϊόντα σεβόμενοι τους παραγωγούς  και τις παραδόσεις των νησιών μας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Νάξο το 26 Πανελλήνιο Συνέδριο των νέων αγροτών με την συμμετοχή νέων απ’ όλη την Ελλάδα. Διοργανωτές και σύνεδροι έμειναν ικανοποιημένοι από όσα αναδείχθηκαν στο συνέδριο και έδωσαν υπόσχεση για το 27ο συνέδριο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, ανέφερε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ότι η συμμετοχή των νέων αγροτών ήταν μειωμένη. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς για τα προβλήματα και τις επιδιώξεις τους και τόνισε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να προβάλει, να αναδεικνύει αλλά και να προωθεί τα προϊόντα τους στις αγορές αλλά και να δίνει ταυτότητα και πιστοποίηση στα προϊόντα σεβόμενοι τους παραγωγούς μας και τις παραδόσεις των νησιών μας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 13. November 2019

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα