Χιλιάδες αιτήσεις ελ. επαγγελματιών εκκρεμούν για τη ρύθμιση 120 δόσεων προς ασφαλιστικά ταμεία

0

Πολλά προβλήματα σημειώνονται καθημερινά με τις αιτήσεις που υποβάλλονται καθώς οι οφειλέτες αναμένουν, ένα μήνα μετά τη λειτουργία της σχετικής πλατφόρμας για τις 120 δόσεις, να οριστικοποιηθούν τα ποσά ενώ σε εκκρεμότητα είναι και οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί προς συνταξιοδότηση των οφειλετών.

Μάλιστα το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) ακόμη δεν μπορεί να τρέξει την ρύθμιση, καθώς είναι υπεύθυνο για τη δεύτερη φάση της διαδικασίας, λόγω των προβλημάτων.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που προσπαθούν να επιλύσουν, όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 η Εργατολόγος κ. Μαρλέν Ασημακοπούλου, είναι ότι ενώ εντάχθηκαν οι οφειλές του 2018 όπως όλα δείχνουν δεν έχουν εκκαθαριστεί τα ποσά αυτά.

Κι αυτό γιατί οι εισφορές του 2018 υπολογίστηκαν με βάση τις εισφορές του 2016 και όχι του 2017.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΜΑΡΛΕΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΡΛΕΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣΠολλά προβλήματα σημειώνονται καθημερινά με τις αιτήσεις που υποβάλλονται καθώς οι οφειλέτες αναμένουν, ένα μήνα μετά τη λειτουργία της σχετικής πλατφόρμας για τις 120 δόσεις, να οριστικοποιηθούν τα ποσά ενώ σε εκκρεμότητα είναι και οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί προς συνταξιοδότηση των οφειλετών.Μάλιστα το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) ακόμη δεν μπορεί να τρέξει την ρύθμιση, καθώς είναι υπεύθυνο για τη δεύτερη φάση της διαδικασίας, λόγω των προβλημάτων. Το σημαντικότερο πρόβλημα που προσπαθούν να επιλύσουν, όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 η Εργατολόγος κ. Μαρλέν Ασημακοπούλου, είναι ότι ενώ εντάχθηκαν οι οφειλές του 2018 όπως όλα δείχνουν δεν έχουν εκκαθαριστεί τα ποσά αυτά. Κι αυτό γιατί οι εισφορές του 2018 υπολογίστηκαν με βάση τις εισφορές του 2016 και όχι του 2017.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 16. Juli 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα