Χριστίνα Φλαμπούρη : η μοναδική Ελληνίδα που κατάκτησε τις 7 κορυφές των 7 ηπείρων

0

Η Χριστίνα Φλαμπούρη έγραψε ιστορία, ολοκληρώνοντας την κατάκτηση των εφτά υψηλότερων κορυφών του πλανήτη.

Η Χριστίνα Φλαμπούρη ανέβηκε στο Βίνσον της Ανταρκτικής, στο Νότιο Πόλο, ολοκληρώνοντας το στόχο που είχε θέσει το 2016.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά και τις εφτά υψηλότερες και πιο δύσκολες κορυφές κάτι που το έχουν καταφέρει μόλις 400 άνθρωποι στον κόσμο .

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο «Κόκκινο» η τελευταία αποστολή περιελάμβανε πορεία μήκους 111 χιλιομέτρων με τα ορειβατικά σκι, την θερμοκρασία στους -40 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις ριπές ανέμων που άγγιζαν τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ – ΑΛΠΙΝΙΣΤΡΙΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ – ΑΛΠΙΝΙΣΤΡΙΑΗ Χριστίνα Φλαμπούρη έγραψε ιστορία, ολοκληρώνοντας την κατάκτηση των εφτά υψηλότερων κορυφών του πλανήτη. Η Χριστίνα Φλαμπούρη ανέβηκε στο Βίνσον της Ανταρκτικής, στο Νότιο Πόλο, ολοκληρώνοντας το στόχο που είχε θέσει το 2016. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά και τις εφτά υψηλότερες και πιο δύσκολες κορυφές κάτι που το έχουν καταφέρει μόλις 400 άνθρωποι στον κόσμο . Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο «Κόκκινο» η τελευταία αποστολή περιελάμβανε πορεία μήκους 111 χιλιομέτρων με τα ορειβατικά σκι, την θερμοκρασία στους -40 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις ριπές ανέμων που άγγιζαν τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 4. Februar 2020

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ – ΑΛΠΙΝΙΣΤΡΙΑ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα