Χριστίνα Φλαμπούρη: ολοκληρώνεται ο στόχος της ανάβασης των 7 κορυφών του πλανήτη- ταξίδι στην Ανταρκτική

0

Η Χριστίνα Φλαμπούρη ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ανταρκτική προκειμένου να σκαρφαλώσει στην ψηλότερη κορυφή της ηπείρου και να ολοκληρώσει το 7 Summits, το υπέρτατο ορειβατικό project.

Πρόκειται για την ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή κάθε ηπείρου, ένα επίτευγμα το οποίο έχουν καταφέρει περίπου 400 άνθρωποι στον κόσμο εκ των οποίων 71 γυναίκες, καμία όμως Ελληνίδα μέχρι σήμερα.

Η Χριστίνα αν και δεν είναι επαγγελματίας αθλήτρια, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ανεβάσει την Ελληνική σημαία στις 6 από τις 7 κορυφές που περιλαμβάνονται στο project. Με θερμοκρασίες που φτάνουν τους -40 ετοιμάζεται για την μεγάλη αποστολή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ – ΑΛΠΙΝΙΣΤΡΙΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ – ΑΛΠΙΝΙΣΤΡΙΑΗ Χριστίνα Φλαμπούρη ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ανταρκτική προκειμένου να σκαρφαλώσει στην ψηλότερη κορυφή της ηπείρου και να ολοκληρώσει το 7 Summits, το υπέρτατο ορειβατικό project. Πρόκειται για την ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή κάθε ηπείρου, ένα επίτευγμα το οποίο έχουν καταφέρει περίπου 400 άνθρωποι στον κόσμο εκ των οποίων 71 γυναίκες, καμία όμως Ελληνίδα μέχρι σήμερα. Η Χριστίνα αν και δεν είναι επαγγελματίας αθλήτρια, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ανεβάσει την Ελληνική σημαία στις 6 από τις 7 κορυφές που περιλαμβάνονται στο project. Με θερμοκρασίες που φτάνουν τους -40 ετοιμάζεται για την μεγάλη αποστολή.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 19. Dezember 2019

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ – ΑΛΠΙΝΙΣΤΡΙΑ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα