Όλγα Νάσση : ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα προοδευτικό μέτωπο σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη

0

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί «να δημιουργήσει ένα προοδευτικό μέτωπο σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη», τόνισε η πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας, ανθρωπολόγος και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Όλγα Νάσση, μιλώντας στον Μεσόγειος FM στο Κόκκινο στους 105,4 και την εκπομπή «Αποχρώσεις» του Λάμπρου Δεμερτζή.

Ανάμεσα στον «παραδοσιακό νεοφιλελεύθερο ευρωπαϊσμό, που είναι σύμμαχος του κατεστημένου και δεν θέλει να αλλάξει τα πράγματα» και «μια νέα ακροδεξιά, αντι-ευρωπαϊκή σύμμαχο του νεοφιλελευθερισμού, που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη», βρίσκεται «ένα ευρωπαϊκό προοδευτικό μέτωπο που προσπαθεί να δημιουργήσει μια συμμαχία της Αριστεράς με την κεντροαριστερά, με τους Πράσινους και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και την κοινωνία των πολιτών, που αυτή τη στιγμή δεν έχει φωνή», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΌΛΓΑ ΝΑΣΣΗ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΌΛΓΑ ΝΑΣΣΗ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΟ ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί «να δημιουργήσει ένα προοδευτικό μέτωπο σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη», τόνισε η πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας, ανθρωπολόγος και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Όλγα Νάσση, μιλώντας στον Μεσόγειος FM στο Κόκκινο στους 105,4 και την εκπομπή «Αποχρώσεις» του Λάμπρου Δεμερτζή. Ανάμεσα στον «παραδοσιακό νεοφιλελεύθερο ευρωπαϊσμό, που είναι σύμμαχος του κατεστημένου και δεν θέλει να αλλάξει τα πράγματα» και «μια νέα ακροδεξιά, αντι-ευρωπαϊκή σύμμαχο του νεοφιλελευθερισμού, που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη», βρίσκεται «ένα ευρωπαϊκό προοδευτικό μέτωπο που προσπαθεί να δημιουργήσει μια συμμαχία της Αριστεράς με την κεντροαριστερά, με τους Πράσινους και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και την κοινωνία των πολιτών, που αυτή τη στιγμή δεν έχει φωνή», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 21. Mai 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα