12χρονη αθλήτρια SANDA έβγαλε νοκ άουτ κακοποιό

0

Ένα 12χρονο κορίτσι έβγαλε νοκ άουτ έναν αλλοδαπό ο οποίος προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η εκπαίδευσή της στην πολεμική τέχνη – SANDA, είχε σαν αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην χάσει την ψυχραιμία της, αλλά και να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Το Sanda είναι το μαχητικό-αθλητικό κομμάτι του Kung-fu, είναι πλήρους επαφής και χρησιμοποιεί γροθιές, λακτίσματα και τεχνικές πάλης με ανατροπές και ρίψεις.

Είναι αναγνωρισμένο άθλημα και διοργανώνονται πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο εκπαιδευτής SANDA κ. Απόστολος Αποστολίδης μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» για την μαθήτριά του που, με την εκπαίδευσή της, κατάφερε να αντιμετωπίσει στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών έναν κακοποιό.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ SANDA

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ SANDAΈνα 12χρονο κορίτσι έβγαλε νοκ άουτ έναν αλλοδαπό ο οποίος προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η εκπαίδευσή της στην πολεμική τέχνη – SANDA, είχε σαν αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην χάσει την ψυχραιμία της, αλλά και να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Το Sanda είναι το μαχητικό-αθλητικό κομμάτι του Kung-fu, είναι πλήρους επαφής και χρησιμοποιεί γροθιές, λακτίσματα και τεχνικές πάλης με ανατροπές και ρίψεις. Είναι αναγνωρισμένο άθλημα και διοργανώνονται πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο εκπαιδευτής SANDA κ. Απόστολος Αποστολίδης μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» για την μαθήτριά του που, με την εκπαίδευσή της, κατάφερε να αντιμετωπίσει στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών έναν κακοποιό.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 15. Januar 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ SANDA

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα