23 αυθαίρετα στην Μύκονο- βροχή τα πρόστιμα

0

Στο νησί των ανέμων οι έλεγχοι των ελεγκτικών αρχών της πολεοδομίας της αστυνομίας και της κτηματικής υπηρεσίας του δημοσίου έβγαλαν “λαβράκια”. Αυθαίρετα κτίσματα και πρόστιμα που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ.

Την υπόθεση είχε φέρει στην δημοσιότητα έρευνα του τηλεοπτικού σταθμού STAR για παράνομες δομήσεις στην παραλία Πλατύς Γιαλος και Φτελιά.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στον ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας στην παραλία Πλατύς Γιαλός επεβλήθη πρόστιμο 350.000 ευρώ  για αυθαίρετη κατασκευή και επιπλέον 170.000 ευρώ για διατήρηση αυθαιρέτου.

Πηγή εικόνας: protothema.gr

Πριν από περίπου 20 μέρες, ένα άλλο κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σύρου αποτελούμενο από δυο υπαλλήλους βρέθηκαν στη Μύκονο για 48ωρες, προκειμένου να εξετάσουν μια σειρά από καταγγελίες που αφορούν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες, σε ξενοδοχεία, γνωστά εστιατόρια και πολυτελείς κατοικίες.

 

Συγκεκριμένα, οι δυο αυτοί υπάλληλοι της Πολεοδομίας Σύρου έγραψαν συνολικά 23 αυθαίρετα και αναμένεται συνέχεια καθώς από σήμερα εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στο Νησί των Ανέμων βάσει των καταγγελιών που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές. 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα