Ξεκινά τη λειτουργία της η νέα Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στη Μύκονο

0

Ο Δήμος Μυκόνου  ανακοινώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στη Μύκονο από τη SEA Medical Health Clinic.

Η συγκεκριμένη μονάδα δημιουργήθηκε με όραμα να δώσει τη δυνατότητα σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους αλλά και σε επισκέπτες να παραθερίσουν στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που συμμορφώνονται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και ασφάλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες αιμοκάθαρσης σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μοντέρνο περιβάλλον που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η SEA Dialysis χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την εταιρία Baxter και η εξειδικευμένη ιατρική και νοσηλευτική ομάδα εποπτεύουν τους ασθενείς καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Η Μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα έξοδα των συνεδριών αιμοκάθαρσης καλύπτονται από τον ασφαλιστικό φορέα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον ασθενή. Οι ιδιωτικά ασφαλισμένοι ασθενείς μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Μονάδα για διευκρινίσεις.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα