96 πολίτες εξετάστηκαν με την μέθοδο της Σπιρομέτρησης στη Νάξο

0 73

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ιατρικής παρέμβασης, η οποία οργανώθηκε από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στα χωριά της Απειράνθου και της Βίβλου (Τρίποδες).
Πιο συγκεκριμένα εξετάστηκαν 96 πολίτες, μέσω της εξέτασης της Σπιρομέτρησης. Στη δράση συμμετείχε εθελοντής ιατρός πνευμονολόγος από το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών η Σωτηρία και τεχνικοί υπάλληλοι από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία. Παρών καθ΄ όλη τη διάρκεια της δράσης ήταν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μανιός.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και οι Κοινωνικές Δομές του, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο ευχαριστούν θερμά όσους εργάστηκαν και συνεισέφεραν στην υλοποίηση της δράσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ιατρό και τους τεχνικούς υπαλλήλους καθώς χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση της εξέτασης της «Σπιρομέτρησης». Επίσης, πολύτιμη ήταν η στήριξη των Προέδρων των χωριών όπου πραγματοποιήθηκε η δράση.

 

You might also like More from author

Comments

Loading...